Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pár szó magamról:

Ferenczi Lívia vagyok, Szolnok élek a családommal, ékszereket tervezek, készítek. A különböző színek játékából izgalmas, színes, klasszikus, és időnként formabontó (színjátszó, 3d-s) ékszerek születnek.

Mostanra elköteleződtem a magasfényű alumínium szálak, és az aranyozott vagy ezüstözött ékszeralkatrészek mellett, amikből különleges, flexibilis, antiallergén ékszerek születnek, millió különböző színben. 

A sok különböző kollekció között a minimál, és a statement ékszereket kedvelők, egyaránt megtalálják a kedvenceket. :)

Keressetek bizalommal, akár egyedi kérésekkel is! 

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Színenként kerülnek ki az ékszerszettek, amik jellemzően fülbevalóból, karkötőből, és nyakláncból állnak (van, amelyikhez dupla karkötőt, vagy hosszú nyakláncot is készítettem) Az ékszereket külön-külön, vagy akár szettben is meg lehet vásárolni. (Szettben egy kicsit olcsóbb smiley)

Alapárnak mindig a fülbevalót állítom be, és az árkülönbözetet a rendszer adja hozzá. A leírásban mindig egyértelműen feltüntetem, hogy melyik ékszernek mennyi az ára.
Bármely színből, bármelyik ékszert el tudom készíteni, így ha egy kedvenc ékszer/szín kombináció nincs töltve a webshopba, keressetek bátran, az elérhetőségek bármelyikén, megoldjuk!

Keresés